MARDİN / ARTUKLU - Mardin Olgunlaşma Enstitüsü

HATUNİYYE SİTİ RADVİYYE CENNET MİHRABI MİNYATÜR ÇALIŞMASI

2019-2023 DÖNEMİ STRATEJİK PLANIMIZ

Ara

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kurumumuz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz ara tatil etkinliklerinden kareler.

Kas

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞEN MESLEKİ GELİŞİM PROGRAMI KUYUMCULUK EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR.

KIZILTEPE İLÇEMİZDE DEVAM EDEN İKİ YILLIK ÖĞRETİM PROGRAMLARIMIZI ZİYARET ETTİK

Ekm

OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİ KURUMSAL DÖNÜŞÜM TOPLANTISI VE SERGİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

2019-2020 Eğitim - Öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

May

Unutulmaya yüz tutmuş meslekleri yaşatmayı ve bu alanlarda usta yetiştirmeyi hedefleyen 2 yıllık eğitim programı kayıtları başladı.

Mrt

Sanatsal değerlerimizi keşfediyoruz programı kapsamında bu hafta atölye çalışmalarımıza katılan kaşiflerimiz @Artukoğlu İlkokulu Öğrencileri oldu

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI başkanlığında, İl Müdürlüğümüzün toplantı salonunda gerçekleştirilen Olgunlaşma Ensitütüsü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürleri II. Dönem Başı toplantısına katılım sağladık.

Ock

Sömestir tatilini sanat atölyelerimizde değerlendiren minik ve genç misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz.

Nis

Mardin İMKB Sosyal Bilimler Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Firdes ÇELİK ve  öğrencileri  kurumumuzu ziyaret etti.Gümüş Telkari usta öğreticisi Aday GÜRKAN´ın atölye çalışmalarına katıldılar.