‘‘Bereketle Büyüyen Türkiye Yüzyılında Yöresel Lezzetler’’ adlı etkinlik ve ‘‘Bir Varmış Bir Örmüş’’ projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Şehit İlhan Varank İlkokulu/Ortaokulu öğretmenlerinin hazırladığı ebeveyn çocuk ilişkisini destekleyerek, aile içerisindeki iletişim ve paylaşımı artırmayı hedefleyen ‘‘Bir Varmış Bir Örmüş’’ projesinin açılış töreni Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin DUYAN ve beraberindeki misafirlerin katılımı ile kurumumuzda gerçekleştirildi. Açılış töreninin akabinde 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası münasebetiyle ‘‘Bereketle Büyüyen Türkiye Yüzyılında Yöresel Lezzetler’’ temalı etkinlik gerçekleştirildi. Mardin ve Şırnak yöresine ait lezzetiyle hayran bırakan coğrafi işaret tescil belgesi almış miras yemeklerimizin atölye çalışmaları yapıldı, misafirlere ikramda bulunuldu, yerli yöresel yemeklerimizin misafirlerimize tanıtımı sağlandı ve yerli malı haftasının önemini vurgulandı.

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 10:14 - Görüntülenme: 70